Vrouwelijke personal trainer in Breda

Niet je standaard sportschool, maar wel de gezelligste en leukste in Breda

Sportschool Breda

Since 2020

Wij als, Cynthia en Nick, zijn per 1 september 2020 de trotse eigenaren geworden van Fitbox Breda. Hiervoor werden wij ingehuurd door een personal trainingsbedrijf vanuit Club Pellikaan, waar we prachtige jaren hebben gehad en waar we onszelf hebben ontwikkeld op trainings en menselijk vlak. We misten alleen een plek waar de klant meer centraal staat en waar we onze eigen visie kunnen neerzetten.

We wilden geen drukke sportschool meer, maar een plek waar je als tweede ’thuis’ kan werken aan je gezondheid.

Door COVID-19 raakte onze droom in een stroomversnelling! We kwamen buiten te trainen in het prachtige Mastbos en bij mensen thuis in de tuinen. We vonden dit echt een prachtige tijd. Heerlijk in het zonnetje, in de buitenlucht en helemaal gefocust op de klant. De onderburen waren minder blij met alle online lessen die Cynthia gaf in die tijd:)

In die periode hebben we gezien dat de klanten ons trouw bleven en dat we creatief en flexibel genoeg zijn om een eigen Box te kunnen openen. Natuurlijk vonden wij dit spannend, midden in de corona tijd een eigen Fitbox openen… maar we hadden een droom!

Thuis trainen in Breda

Opening Fitbox Breda

Online lessen bij Fitbox Breda

Helemaal gesetteld

Nu ruim 1 jaar verder zijn we helemaal gesetteld in onze eigen Fitbox. We hebben zelf het pand kunnen kopen! Dit is echt een plek waar we komende jaren training kunnen geven en waar we natuurlijk zelf ook kunnen trainen. Wij zeggen altijd dat het voelt alsof mensen bij ons thuis komen trainen.

Voor Cynthia en Nick is sport heel waardevol en hoe mooi is het deze passie te kunnen delen met allemaal leuke mensen in de omgeving van Breda. Trainer Luuk is bij het team van Fitbox Breda aangesloten en met z’n drieën hebben wij de visie om omgeving Breda elke dag een stuk fitter en vrolijker te maken!

Vrouwelijke personal trainer in Breda

Cynthia onze vrouwelijke personal trainer lijkt de liefste, maar wacht maar eens een les van haar af!

Mannelijke personal trainer in Breda

Nick is de meest passieve trainer, maar pakt natuurlijk wel de gewichten voor je!

Mannelijke personal trainer in Breda

Luuk zorgt ervoor dat je altijd met een glimlach naar buiten gaat.

We hebben jullie nu lekker gemaakt dat we de leukste en gezelligste sportschool zijn van Breda, maar dit kan je alleen zelf ervaren door langs te komen. Vraag direct je gratis proefles aan